Дом здравља Вождовац

Ваша страница је  : Дом здравља Вождовац Вести
DZ Voždovac
У правила завири да се грип не шири!
среда, 13 фебруар 2019 00:00

Промотивни спот: СТОП ПАНДЕМИЈИ! Чувајмо се од грипа!


 
Распоред дежурстава током празника
среда, 13 фебруар 2019 00:00
ДАТУМВРЕМЕПУНКТ
ТЕЛЕФОН ЗА ИНФОРМАЦИЈЕ

ОПШТА МЕДИЦИНА

15.02., 16.02 . и 17.02.2019. год.

од 8 до 18 часова

Централни објекат,
Устаничка 16

 24 40 455

Огранак "Рипањ - центар",
Авалска 35а

 86 50 230
Неодложна помоћ
 24 41 980

ПЕДИЈАТРИЈА

15.02., 16.02 . и 17.02.2019. год.

од 8 до 18 часова

Централни објекат,
Устаничка 16

30 80 670
24 45 317

од 9 до 14 часова

Огранак "Рипањ - центар",
Авалска 35а
  86 50 230

ПАТРОНАЖА

15.02., 16.02 . и 17.02.2019. год.од 8 до 15 часова

Централни објекат,
Устаничка 16

30 80 606
(од 8 до 830 часова)

15.02., 16.02 . и 17.02.2019. год.НЕЋЕ РАДИТИ:

ГИНЕКОЛОГИЈА
СПЕЦИЈАЛИСТИЧКЕ СЛУЖБЕ
ФИЗИКАЛНА МЕДИЦИНА
РАДИОЛОШКА ДИЈАГНОСТИКА
ЛАБОРАТОРИЈА
СТОМАТОЛОГИЈА

 


Страна 1 од 94