Дом здравља Вождовац

Ваша страница је  : Дом здравља Вождовац Вести
DZ Voždovac
Отпочели радови у Служби за физикалну медицину и рехабилитацију
уторак, 31 јул 2018 11:25

 

Од понедељка 13.08.2018. године Служба за физикалну медицину и рехабилитацију радиће скраћено због грађевинских радова.

Молимо пацијенте за стрпљење и разумевање.

 


Служба ће радити радним данима од 7 до 15 часова у централном објекту дома здравља у Устаничкој 16 (улаз од стране суда).

Прегледи специјалисте физикалне медицине и рехабилитације обављаће се у ординацији 46 на II спрату, док ће се физикална терапија обављати у приземљу у соби 14.

 
Обавештење - Рад ДЗ ,,Вождовац” у летњем периоду
четвртак, 19 јул 2018 10:08

У току годишњих одмора рад Дома здравља одвија се према ранијем распореду. Гужве и чекања нема, пацијенти долазе у заказано време, а знатна олакшица је увођење електронских обновљивих рецепата који омогућује хроничним болесницима да без одласка код лекара преузимају лекове на рецепт на дужи период.
Коришћење годишњих одмора од стране запослених се не одражава на основни систем континуитета у пружању здравствене заштите.

Заказивање прегледа је по устаљеној процедуре чиме су избегнути дуги редови у чекаоницама. Права пацијента када им је изабрани лекар одсутан или на годишњем одмору су непромењени. Хитни случајеви и труднице долазе без заказивања и према њиховим здравственим тегобама, примају се одмах или између заказаних термина.
Све измене  доступне на званичном сајту ДЗ ,,Вождовац”.

 


Страна 8 од 84