Дом здравља Вождовац

Ваша страница је  : Дом здравља Вождовац Вести
DZ Voždovac
1. децембар, Светски дан борбе против ХИВ-а/ АИДС-а
уторак, 28 новембар 2017 13:57
Обавештавамо вас да и ове године Дом здравља "Вождовац" обележава 1. децембар 2017. године, Светски дан борбе против ХИВ-а/ АИДС-а под слоганом:

НЕ РИЗИКУЈ ! КОРИСТИ ЗАШТИТУ !

Кампања има за циљ подизање свести о важности превенције, промоцији сексуалне културе и добрих навика!

Агитка - Светски дан борбе против ХИВ-а/ АИДС-а

Овај датум Дом здравља "Вождовац" и Служба за поливалентну патронажу обележавa у Кутку здрављa у централном објекту дома здравља у Устаничкој 16, улаз за лабараторијску дијагностику. Наше активности биће усмерене ка подизању свести јавности о значају превенције ХИВ-а и мењању односа према оболелим од АИДС-а.

Опширније...
 
Радионице Саветовалишта за младе
понедељак, 18 децембар 2017 08:00
Дана 22.12.2017. године од 9 часова у великој сали Саветовалишта за младе Дома здравља "Вождовац", Oгранак "Шумице", ул. Устаничка 125б, одржаће се радионице на следеће теме:
  • "Превенција злоупотребе психоактивних супстанци"                   

у реализацији педијатра др Светлане Стојановић Тувић, а која је за циљ има упознавање деце са штетностима и опасностима везаним за злоупотребу психоактивних супстанци и
  • "Како препознати зависност и злоупотребу на интернету"

у реализацији психолога Тамаре Томић Бугарчић, чији је циљ превентивни рад са децом на тему осветљавања симптома зависности од интернета и освешћивања актуелне проблематике и начина на које се млади могу заштитити од злоупотребе приликом коришћења информационих технологија.

Учесници радиница су ученици шестог разреда ОШ "Јанко Веселиновић".

 


Страна 8 од 80