Дом здравља Вождовац

Ваша страница је  : Дом здравља Вождовац Вести
DZ Voždovac
XXIX НЕДЕЉА ЗДРАВЉА УСТА И ЗУБА
среда, 15 мај 2019 18:30

Под слоганом "Орално здравље чувамо од најранијег узраста" Служба за стоматололошку здравствену заштиту Д.З."Вождовац" уз подршку ГО Вождовац обележила је XXIX „Недељу здравља уста и зуба“ приредбом у општинској сали.
 

Учесници приредбе била су деца из вождовачких вртића и основних школа која су песмицама, рецитацијама, скечевима и игром забавила своје малишане.

 
Испред општине Вождовац присутне малишане поздравила је помоћник председника Андријана Русић , као и в.д.директора Д.З.“Вождовац“ спец.др Невенка Величковић.

 

Деца која су учествовала у конкурсу за најбоље ликовне и литерарне радове награђена су на крају програма пригодним пакетићима и захвалницама.

 
"Превенција злоупотребе психоактивних супстанци"
понедељак, 13 мај 2019 12:40
ДРОГА НИЈЕ ИЗБОР
 
Императив Дома здравља ,,Вождовац “  је на примарној превенцији односно проналажењу начина како да сачувамо и унапредимо  здравље становништва у целини.Посебно рањива група су деца и омладина, која често знају да  крену путем који води у болест зависности и комплетно самоуништење. Дрога није избор и зато је неопходно омогућити младима да направе изборе у корист здравља и свеукупног напредовања у животу, који ће желети да живе испуњени задовољством.

У том правцу, предузимамо  адекватне активности, планирамо и реализујемо предавања, чији је циљ повећање свести  о штетности наркотика, односно директан утицај на децу школског узраста.

Трибине  на тему: "Превенција злоупотребе психоактивних супстанци" одржаће се:

•    15.05.2019 у 11:30 ч. у ОШ ,,Војводe Степe“, ул .В. Степа 520.
Трибину воде педијатријски тим: педијатар др Светлана Стојановић Тувић и мс Тијана Лазић Ђорђевић. Учесници су ученици седмог разреда.

•    22.05.2019 у 15 ч.  у ОШ „Данило Киш“ ул Генерала Штефаника 6.
Трибину води педијатријску тим: педијатар др Светлана Стојановић Тувић,  мс Тијана Лазић Ђорђевић и Јавни тужилац г-дин Исаиловић. Учесници трибине су ученици седмог разреда.

 

 

Опширније...
 


Страна 3 од 63