Дом здравља Вождовац

Ваша страница је  : Дом здравља Вождовац Вести
DZ Voždovac
Извештај са акције
понедељак, 02 април 2018 09:58

Манифестација “Дани здравља” одржана је 31.марта и 01.априла, у Стадион Шопинг центру од 10 до 22 часа.
Посетиоци манифестације имали су и прилику да провере крвни притисак, ниво шећера у крви и добију савете везане за унапређење здравља и превенцију обољевања, са акцентом на  факторе ризика за обољевање од карцинома.

  

 
ТЦ Стадион - Дани здравља
петак, 30 март 2018 07:12

Манифестацији "ДАНИ ЗДРАВЉА" одржаће се 31. марта  и 1. априла (субота и недеља) у СТАДИОН Shopping центру од 10 до 22 часова.

Дани здравља ТЦ Стадион 2018.

Циљ манифестације је да посетиоцима омогућимо да у пријатном амбијенту и у комуникацији са стручњацима добију корисне савете о томе како да унапреде и побољшају своје здравствено стање и здравље своје породице. Желимо да посетиоцима обезбедимо корисне информације, едукацију и развијање здравих навика ка побољшању и унапређењу здравља.

У угодном амбијенту Стадион Shopping центра представиће се најквалитетнији производи и услуге који су доступни на нашем тржишту, који здравље стављају на прво место.

Манифестација "ДАНИ ЗДРАВЉА" креирана је с циљем да пружи одговоре на сва питања у вези са превенцијом, конзумирањем здравих производа и мотивисањем посетиоца да само применом здраве исхране, проверених и здравих производа и препарата можемо утицати на побољшање свог здравственог стања и изгледа.

Манифестацију "ДАНИ ЗДРАВЉА" подржаће тим Службе за поливалентну патронажу Дома здравља Вождовац, који ће у суботу и недељу од 10 до 14 часова посетиоцима манифестације:

  • давати савете везане за унапређење здравља и превенцију болести, са акцентом на факторе ризика за обољевање од канцера - месец март се већ традиционално у нашој земљи обележава као Национални месец борбе против рака, а имајући у виду да се око две трећине насталих малигнитета везује за факторе ризика који се односе на начин живота (пушење, неправилна исхрана, физичка неактивност, конзумирање алкохола), што их чини превентабилним;
  • вршити контролу крвног притиска, као и контролу нивоа шећера у крви.
Едукативни програм подржаће и Стадион клиника, психолошким саветовалиштем за младе, као и Центар др Гифинг предавањима својих нутрициониста.

Посетиоце очекују корисни савети стручњака, атрактивни попусти и поклони и богат едукативни програм наших гостију.

Здравље је основа свега, чувајте здравље!

 


Страна 3 од 101