Дом здравља Вождовац

Ваша страница је  : Дом здравља Вождовац
DZ Voždovac
Редовна акредитацијска посета - 23.12.2022. године
петак, 23 децембар 2022 14:15

У петак, 23.12.2022. године завршена је редовна посета Агенције за акредитацију здравствених установа Србије Дому здравља "Вождовац", у склопу које је тим Агенције оцењивао колико Дом здравља поштује и примењује стандарде у процесима рада које Агенција препоручује установама примарне здравствене заштите.

Акредитација доприноси побољшању квалитета пружених здравствених услуга корисницима, као и унапређењу безбедности корисника и здравствених радника, те су сви здравствени радници и немедицинско особље учествовали у припреми за акредитациону посету са циљем да докажемо да заслужујемо сертификат највишег степена квалитета.

 
Додела годишњих признања спортског савеза Србије
петак, 23 децембар 2022 07:17

Спортски савез Градске општине Вождовац одржао је Редовну седницу Скупштине у присуству 43 делегата на којој су усвојени извештаји и план рада за наредну годину.
На свечаном делу Седнице додељена су годишња признања најбољим појединцима, клубовима и сарадницима.

Признање за Организацију у области спорта за 2022. годину додељено је Џудо клубу „Вождовац“, за најбољег спортисту сениора проглашен је Ален Ћосовић, члан Рагби клуба „Рад“, а за најбољег спортисту млађег узраста изабран је Димитрије Ајдуковић из Теквондо клуба „Бањица“.

Награду- Најбољи спортски стручњак, односно тренер у 2022. години добио је Јован Јахић из Атлетског клуба „Вождовац“, а за најбољег стручњака у спорту проглашена је Весна Вујичић из Удружења педагога физичке кулутре „Вождовац“.

Плакете за успешну сарадњу председница Спортског савеза Јована Радивојевић, доделила је директорима УВЦ „Шумице“ Андријани Русић, СЦ „Вождовац“ Николи Максимовићу и ДЗ „Вождовац“  др Невенки Величковић.

Свечаности су присуствовали члан Већа Општине задужен за спорт Александар Максимовић и представник Спортског савеза Србије Милош Марковић који су честитали награђеним добитиницима.

 
Зашто је важно рећи НЕ ХПВ-у?
понедељак, 17 октобар 2022 11:22

Хумани папилома вируси (ХПВ) група је вируса широко распростањених у популацији који, зависно од типа, узрокују настанак доброћудних и злоћудних промена коже и слузокоже.
До данас је откривено више од 100 типова ХПВ-а, а повезани су са спектром болести, од обичних брадавица до малигног карцинома гениталног тракта.

Више информација о инфекцији ХПВ-ом као и о имунизацији која је у току можете добити кликом на следећи линк.

 


Страна 34 од 35