Дом здравља Вождовац

Ваша страница је  : Дом здравља Вождовац
DZ Voždovac
Извештај са акције
петак, 02 март 2018 09:21

У четвртак  01.03.2018. године у цетралном објекту Дома здравља „Вождовац“ ул. Устаничка 16, у сарадњи са Ascensia Diabetes Care, успешно је спроведена акција контроле крвног притиска и нивоа шећера у крви.

Код 17 корисника регистрован је значајно повишен ниво шећера у крви, те су упућени надлежном лекару ради провере дневног профила и анализе HbA1c.

 

 
ОБАВЕШТЕЊЕ ПРЕВЕНТИВНОГ ЦЕНТРА
среда, 28 фебруар 2018 08:25

У Центру за превентивне здравствене услуге у Огранку "Шумице", Устаничка 125б, сваког првог четвртка у месецу почевши од 01.03.2018. године, сви корисници - инсулин зависни дијабетичари могу потражити савет специјалисте интерне медицине, др Данијеле Павлићевић.

 
Сачувајмо репродуктивно здравље младих
среда, 28 фебруар 2018 08:00
У четвртак 1. марта 2017. године у 8 часова, у великој сали Саветовалишта за младе Дома здравља "Вождовац", Огранак "Шумице", ул. Устаничка 125 б, одржаће се семинар на тему:

"САЧУВАЈМО РЕПРОДУКТИВНО ЗДРАВЉЕ МЛАДИХ"

Семинар се одржава у форми интерактивних креативних радионица и на прихватљив начин обрађује различите теме из ове области:

  1. раст, развој, пубертет, адолесценција;
  2. типови невербалне комуникације;
  3. ризично понашање и асертивно одупирање притиску;
  4. љубав и заљубљеност, "беба - бити или не", ...

Учесници су ученици II разреда средњих школа са територије општине Вождовац (VIII Београдска гимназија, TOЦ, XII Београдска гимназија, II Економска школа, Школа за негу лепоте, Геолошка школа, Кожарска школа), који се бирају методом случајног избора, а уз помоћ психолога школе.

Семинар ће водити едуковани ПЕДИЈАТРИЈСКИ ТИМ лекар - медицинска сестра:

  • Др Славица Урошевић Грој
  • МС Госпођинка Живковић
По завршетку семинара, учесници добијају сертификате о завршеној едукацији.
 


Страна 5 од 65