Дом здравља Вождовац

Ваша страница је  : Дом здравља Вождовац
DZ Voždovac
ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА ПАЦИЈЕНТЕ
уторак, 26 децембар 2017 12:55

Поштовани пацијенти,

обавештавамо Вас да у суботу 30.12.2017. године неће радити Служба за физикалну медицину и рехабилитацију.

 
Обавештење о почетку рада Здравствене амбуланте "Војводе Степе"
уторак, 26 децембар 2017 12:05

Како бисмо становницима наше општине омогућили што приступачнију здравствену заштиту, са задовољством Вас обавештавамо да ће у оквиру Дома здравља "Вождовац" почети са радом реконструисана Здравствена амбуланта "Војводе Степе" у Улици војводе Степе 226. Свечано отварање биће у среду 27.12.2017. године са почетком у 11 часова уз присуство челника градске и општинске власти.

Здравствена амбуланта "Војводе Степе" почеће са пружањем услуга истог дана.

ПРЕ РЕНОВИРАЊА

  

ПОСЛЕ РЕНОВИРАЊА

 

Као и у старој амбуланти, која је поседовала картотеку од око 10 600 здравствених картона, у оквиру ње ће се пружати услуге одраслом становништву. Такође је у плану отварање амбуланте опште стоматологије на истој локацији почетком наредне године.

Радно време здравствене амбуланте биће сваког радног дана од 7 до 20 часова. У њој ће бити распоређено 6 тимова лекара у две смене. Биће организовано и дежурство суботом од 8 до 18 часова.


Корисници услуга прегледе код изабраног лекара могу заказати:

  • лично, приликом посете лекару,
  • eлектронском поштом на адресу Ова адреса ел. поште заштићена је од спам напада, треба омогућити ЈаваСкрипт да бисте је видели ,
  • путем Националног Call centеra на број телефона 011/ 362-0000 или
  • на број телефона здравствене амбуланте 062/ 8023-589.
 
Извештај са акције бесплатних прегледа
понедељак, 25 децембар 2017 00:00
У оквиру акције бесплатних превентивних здравствених прегледа, које организује Министарство здравља у циљу ране дијагностике и промоције превенције, у недељу 24. децембра 2017. године од 8 до 16 часова у Дому здравља "Вождовац" прегледано је 580 грађана.
 
У присуству многобројних и задовољних пацијената спроведене су планиране активности:
  • ултразвучни прегледи абдомена,
  • офталмолошки прегледи,
  • лабораторијске анализе холестерола и триглицерида и
  • контрола крвног притиска.
 
Менаџмент Дома здравља "Вождовац" на челу са в. д. директором др Невенком Величковић је својим присуством и активностима подржао иницијативу Министарства здравља. У циљу што ефикацније организације рада, кроз разговор са пацијентима, излазило се у сусрет њиховим потребама.
 
Подсећамо грађане да свакодневно од 7 до 9 часова, у оквиру Кутка здравља у холу лабораторије у централном објекту у Устаничкој 16, могу измерити крвни притисак и добити савете за унапређење здравља и превенцију оболевања од хроничних незаразних болести.
 


Страна 3 од 53