Дом здравља Вождовац

Ваша страница је  : Дом здравља Вождовац
DZ Voždovac
Радионице Саветовалишта за младе
среда, 10 април 2019 00:00
Дана 11. априла 2019. године од 8:00 часова, у великој сали Саветовалишта за младе Дома здравља "Вождовац", Огранак "Шумице", ул. Устаничка 125б, одржаће се радионица на тему:

"СЕКСУАЛНО И РЕПРОДУКТИВНО ЗДРАВЉЕ"

Предавачи су:

  • ПЕДИЈАТРИЈСКИ ТИМ: др Бранисалава Ковач, мс Дивна Плавшић
  • ГИНЕКОЛОШКИ ТИМ: др Богдан Шошкић, гин. ак. сестра Гордана Милосављевић
Учесници су ученици II разреда средњих школа са територије општине Вождовац.
 
 
Отклоњен квар телефона у ЗС "Кумодраж I"
петак, 05 април 2019 07:22

Телеком Србија је током јучерашњег дана отклонио квар на линији 011/ 3948-382 у Здравственој станици "Кумодраж I", те је наведени телефон поново у функцији.

 
ОБАВЉЕНА МЕНТОРСКА ПОСЕТА У СЛУЖБИ ПОЛИВАЛЕНТНЕ ПАТРОНАЖЕ ДОМА ЗДРАВЉА ВОЖДОВАЦ
уторак, 02 април 2019 08:06

Патронажне сестре Дома здравља Вождовац посетио је тим Градског завода за јавно здравље Београд, ради пружања подршке и праћења напретка у примени знања и вештина које су сестре стекле током обука  у оквиру Пројекта: “Подршка раном развоју кроз јачање капацитета система поливалентне патронаже и поливалентних патронажних сестара у Београду”.

Поред разговора са сестрама и увида у документацију, организован је и заједнички одлазак у кућне посете породицама са децом у узрасту до 3 године. Посматрајући поступање сестара у породицама, када је у питању процена и саветовање родитеља о свим важним аспектима развоја детета, представници Завода су закључили да су оне овладале новим вештинама и да их, на задовољство породица, као и своје лично и професионално задовољство, радо примењују у пракси.

 


Страна 8 од 43