Дом здравља Вождовац

Ваша страница је  : Дом здравља Вождовац
DZ Voždovac
ТЦ Стадион - Дани здравља
петак, 30 март 2018 07:12

Манифестацији "ДАНИ ЗДРАВЉА" одржаће се 31. марта  и 1. априла (субота и недеља) у СТАДИОН Shopping центру од 10 до 22 часова.

Дани здравља ТЦ Стадион 2018.

Циљ манифестације је да посетиоцима омогућимо да у пријатном амбијенту и у комуникацији са стручњацима добију корисне савете о томе како да унапреде и побољшају своје здравствено стање и здравље своје породице. Желимо да посетиоцима обезбедимо корисне информације, едукацију и развијање здравих навика ка побољшању и унапређењу здравља.

У угодном амбијенту Стадион Shopping центра представиће се најквалитетнији производи и услуге који су доступни на нашем тржишту, који здравље стављају на прво место.

Манифестација "ДАНИ ЗДРАВЉА" креирана је с циљем да пружи одговоре на сва питања у вези са превенцијом, конзумирањем здравих производа и мотивисањем посетиоца да само применом здраве исхране, проверених и здравих производа и препарата можемо утицати на побољшање свог здравственог стања и изгледа.

Манифестацију "ДАНИ ЗДРАВЉА" подржаће тим Службе за поливалентну патронажу Дома здравља Вождовац, који ће у суботу и недељу од 10 до 14 часова посетиоцима манифестације:

  • давати савете везане за унапређење здравља и превенцију болести, са акцентом на факторе ризика за обољевање од канцера - месец март се већ традиционално у нашој земљи обележава као Национални месец борбе против рака, а имајући у виду да се око две трећине насталих малигнитета везује за факторе ризика који се односе на начин живота (пушење, неправилна исхрана, физичка неактивност, конзумирање алкохола), што их чини превентабилним;
  • вршити контролу крвног притиска, као и контролу нивоа шећера у крви.
Едукативни програм подржаће и Стадион клиника, психолошким саветовалиштем за младе, као и Центар др Гифинг предавањима својих нутрициониста.

Посетиоце очекују корисни савети стручњака, атрактивни попусти и поклони и богат едукативни програм наших гостију.

Здравље је основа свега, чувајте здравље!

 
ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА ПАЦИЈЕНТЕ
уторак, 20 март 2018 13:31

Поштовани пацијенти,
лабораторија у амбуланти Јове Илића неће радити од 29.03.2018. године до даљњег.
Све лабораторијске услуге можете добити у осталим лабораторијама Дом здравља Вождовац.

 
Pадионица Превентивног центра Дома здравља "Вождовац" 29.03
уторак, 27 март 2018 00:00

                                                                              

 

 

Саветовалиште за дијабетес Дома здравља "Вождовац" у Устаничкој 125б, у Огранку Шумице, 29.03.2018. године од 14:00 до 15:30 часова, организује раднионицу на тему "Нега дијабетесног стопала"

Радионицу води смт Горан Костић, спец. јавног здравља.

 

НЕГА ДИЈАБЕТИСНОГ СТОПАЛА

  • Синдром дијабетисног стопала                                   
  • Савети за заштиту стопала
  • Здравствена нега у лечењу хладних стопала
  • Здравствена нега у лечењу озледа коже стопала

 


Страна 8 од 50