Дом здравља Вождовац

Ваша страница је  : Дом здравља Вождовац
DZ Voždovac
Лекарска Слава Свети Врачи
среда, 15 новембар 2017 00:00

И ове године, 14. новембра, обележили смо лекарску славу Свети Врачи у присуству запослених, пријатеља и сарадника. Домаћин је била Служба за лабораторијску дијагностику.

Начелница службе Мр. пх. Милена Секулић је поздравила присутне госте и захвалила се свима што су дошли да својим присуством увеличају  и подрже овај најлепши догађај наше струке.

Затим је потсетила присутне на труд и активности који су уложени од претходне славе у циљу унапређења, како стручног рада, тако и просторних капацитета у чему нам је највећи допринос дала Општина Вождовац.

Пожелела је да са још више снаге и ентузијазма наставимо у наредном периоду са унапређењем сваког сегмента рада и јачањем међусобног поверења између корисника и запослених.

 
Настављамо са акцијама бесплатних превентивних прегледа
понедељак, 13 новембар 2017 07:20

Поштовани,

Обавештавамо Вас да ће се, у организацији ДЗ "Вождовац" и компаније Ascensia Diabetes Care, у среду 15.11.2017. године од 8 до 10 часова спровести контрола нивоа шећера у крви.

У оквиру ове акције, планиране за 15.11.2017. године, сви заинтересовани грађани ће у холу ДЗ "Вождовац" у Устаничкој 16 (бочни улаз из Колубарске улице), у периоду од 8 до 10 часова, моћи да провере своју гликемију и добију тумачење вредности, као и савете и инструкције у вези превенције шећерне болести и даљег поступања у случају повећане вредности.

Надамо се великом одазиву грађана манифестацији која ће садржајем и ефектима допринети свеопштим напорима у заједничкој борби против ове опаке болести.   
                                                                                              
Потребно је да грађани са собом понесу неки од идентификационих докумената (лична карта, пасош, возачка дозвола) или здравствену књижицу која не мора бити оверена.

Опширније...
 
Дежурства за викенд 11. и 12. новембар
петак, 10 новембар 2017 14:44

У суботу 11. новембра, због државног празника, као и у недељу 12. новембрa, дежурају службе опште медицине и педијатрије од 8 до 18 часова и патронажна служба од 8 до 15 часова.

 


Страна 8 од 53